Shopping Cart

No products in the cart.

PODERE PAGANICO

I den sydlige del af Toscana finder vi den lille gård Podere Paginaco (Podere betyder lille gård eller husmandssted). Markerne ligger på en solrig skråning mod Montalcino by og ligger rundt om familiens gård. Jorden dyrkes af Anna Maria med hjælp fra hendes mand og deres 3 drenge. Der dyrkes udelukkende Sangiovese som man producerer Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino af. Markerne er kun på 2,5 hektar, så det siger sig selv, at det er små antal flasker, der er til rådighed.
Som princip anvendes udelukkende druer, man selv har dyrket. I marken anvendes ikke sprøjtemidler, i stedet har man plantet bælgfrugter mellem vinrækkerne. Alt arbejde foregår ved håndkraft.
Anna Maria er oprindeligt fra Sardinen. Som i så mange andre tilfælde drev kærligheden hende væk øen og hun har nu boet i Toscana i næsten 30 år. Det smukke landskab, solen og lyset betyder meget for hende. Som så mange andre mennesker fra Toscana, kan man mærke, at de smukke omgivelser giver en skøn blanding af energi og indre ro. 

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?