Shopping Cart

No products in the cart.

DERFOR BEDRE VINE

Siden 2018 har vi tilbudt kultvine, de store klassikere fra små vinmarker, sjældne vine og mange andre spændende vine, men kun fra små italienske vinmagere. Vi har nemlig en ægte passion for kvalitetsvine produceret af de små italienske vinbønder. Vi elsker at have et tæt og nært forhold til vores producenter og er tit i kontakt med dem, ligesom vi ofte aflægger besøg på vingårdene.Da der er tale om små producenter, er de ikke vant til at eksportere deres vine. For flere af dem gælder, at vi er deres eneste eksportkunde. Det er vi stolte af og forsøger at leve op til deres tillid.

Vores producenter laver vin som man har gjort i generationer. Det vil sige, at markerne plejes og passes dagligt ligesom der naturligvis høstes ved håndkraft. Man tager hensyn til miljøet og oversprøjter ikke markerne med giftstoffer. Alt i alt giver det vin, hvor man kan smage den kærlighed, der er til druerne.

Vi har skåret alle unødvendige omkostninger og fordyrerne mellemled væk og kan derfor tilbyde vine af bedre kvalitet til særdeles attrakrive priser. Vi har lager i Roskilde og København og sender samme dag, du bestiller.

 

Dan og Mortens Vinhandel ApS
Dan og Mortens Vinhandel ApS
kontakt@bedrevine.dk

Vi har gennemført WSET uddannelsen, der er verdens ældste formaliseret vinuddanelse med mere end 50 år på bagen. Det giver os en solid ballast og en dyb vinviden. For dig betyder det, at der er mere end ord bag, når vi siger, vi kun har bedre vine.

Hvis du også er vild med eksklusive vine fra små producenter, så snyd ikke dig selv for at smage vores vine.

Ci vediamo

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?