Shopping Cart

No products in the cart.

MÅNEDSKASSER PÅ ABONNEMENT

Vær nysgerrig og spar penge

Vores månedskasser er skræddersyet til dig, der elsker bedre vine og som gerne vil overraskes uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får smagt andre vine end dem, du er vant til at drikke. På den måde udfordrer vi dig lidt.

2 kasser – Grande og Media
Grande
Her får du 6 flasker vin. Typisk vil det være 3 forskellige vine (2 af hver) men det kan også være vi forkæler dig lidt mere og giver dig 4 forskellige. Altid 6 flasker i alt. Fast pris inklusiv levering 895,-.

Media
Her får du 3 flasker vin, særligt udvalgt. Typisk vil det være 3 forskellige vine (1 af hver). Fast pris inklusiv levering 445,-.

Indhold afstemt til årstiden
Hver måned udvælger vi flaskerne afhængigt af årstiden. Om sommeren lidt lettere vine end om vinteren. Flaskerne vil være et miks af forskellige typer.

Hver kasse er tilpasset den enkelte måned. F.eks. vil de tunge rødvine være i kassen om vinteren og rosévinen om sommeren.

Flere fordele
Tilmelder du dig en af vores månedskasser får du flere fordele. 
Du får altid 10% rabat, når du bestiller vin i vores shop.

Det praktiske
Sidst i hver måned sender vi en faktura. Så snart du har betalt, sender vi vinene. Enten leverer vores friske bud eller vi sender med GLS til en pakkeboks tæt på dig. Der er naturligvis ingen oprettelsesgebyrer ligesom du til enhver tid kan afmelde kassen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til os på ”kontakt@bedrevine.dk” eller tage fat i Dan på 22 43 29 61.

Kontakt os i dag – why not?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?