Shopping Cart

No products in the cart.

HANDELSBETINGELSER

Velkommen til Bedrevine.dk ApS. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler hos Bedrevine.dk ApS.

PRISER
Alle varer betales netto kontant ved bestilling. Eventuel fragt betales af modtageren. Priser på hjemmesiden er udsalgspriser inkl. moms.

AHENTNING
Alle varer kan afhentes i på vores adresse i Roskilde 

FORSENDELSE
Vi sender alle varer med GLS, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS med det samme. Bedrevine.dk ApS er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

LEVERINGSTID
Hos Bedrevine.dk ApS bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afgivet før kl. 14 på en hverdag afsendes samme dag. Ordre afgivet efter kl. 14 på en hverdag eller på en lørdag eller en helligdag afsendes den førstkommende hverdag. Hvis varen mod forventning ikke er på lager får du besked inden for 24 timer. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS kan Bedrevine.dk ApS ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.

Det er desuden muligt selv at afhente varerne fra vores lager, Sankt Mortens Vej 7,1., 4000 Roskilde, hvis det aftales forud for afhentningen. 

FORSENDELSE UDLANDET
Vi sender desværre ikke varer til udlandet.

RETURRET
Bedrevine.dk ApS yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne samt eventuel emballage skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Det er også muligt at returnere eller bytte på vores fysiske lager i Køge, her er det vigtigt at huske at medbringe kvitteringen.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Bedrevine.dk ApS på info@bedrevine.dk.

Bedrevine.dk ApS dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

BETALING
Hos Bedrevine.dk ApS kan du betale med VISA, MASTERCARD og via MobilePay

Alle priser hos Bedrevine.dk ApS er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED
Sikkerheden hos Bedrevine.dk ApS er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er således kun Clearhaus, der har adgang til dine data. Ingen uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Bedrevine.dk ApS er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

VIRKSOMHEDSDATA
Bedrevine.dk ApS
Sankt Mortens Vej 7,1.
4000 Roskilde
CVR-nr. 39780194
kontakt@bedrevine.dk.

 

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?