Shopping Cart

No products in the cart.

Barbera-kassen

1.495,00 kr.

Spar kr. 245,-

Er du til runde, fyldige, behagelige vine med skønne dufte af røde bær, så er Barbera druen noget for dig. Alle vinene er fra Piemonte.

Varenummer (SKU): 401006 Kategori:

Du får her en kasse med 8 flasker (2 af hver):
1 fl. Barbera d’ Alba DOC, 1 fl. Barbera d’Alba Superiore DOC,  1 fl. Barbera d’Asti I Fratelli, 1 fl. Barbera d’Asti “Il Babbo”

Barbera d’Alba DOC, Kraftig, frugtig og velstruktureret Barbera. Farven er intens rubinrød med lilla toner. Duften er krydret og med toner af blomme, kirsebær og andre røde frugter. Smagen er frugtig og samtidig kraftig.

Barbera d’Alba Superiore DOC  er lagret på egetræsfade i et år. Hermed opnås en dejlig rund vin med bløde taniner, hvor druens frugtige udtryk er bevaret.

Barbera d’Asti Superiore DOCG “I Fratelli”. 93 point hos Luca Maroni. I næsen masser af blåbær, friske kirsebær, hindbær, blomme og kryderier. Smagen er intens og kraftfuld, velafbalceret og silkeblød.

Barbera d’Asti Superiore DOCG “Il Babbo”. En ren powervin, kraftig og alligevel blød. I næsen findes vanilje, mørke bær og krydderier. Smagen er intens og kraftfuld, velafbalceret med masser af struktur.

Du kan se flere detaljer under de enkelte vine.

.

Vægt 600 g

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?