Shopping Cart

No products in the cart.

LA TRIBULEIRA

la tribuleira 1200x700

Vingården er en historie om kærlighed og ofre. La Tribuleira er en lille familiedrevet vingård grundlagt i 2000 i Langhe bakkerne i Piemonte. Det særlige navn “La Tribuleira” stammer fra den piemontanske dialekt, “tribilè”, hvilket betyder at arbejde hårdt og stå overfor vanskelige udfordringer. Dette beskriver meget godt familiens engagementet og det hårde arbejde for at skabe vingården.  

Santo Stefano Belbo, det område, hvor vingården befinder sig, er præget af stejle bakker og en del træer. Man kan derfor ikke anvende maskiner i marken i stor stil. På den måde holdes traditionen om manuel arbejdskraft i vingården levende. Alle marker høstes i hånden.

Mauro, Daniele og Elisa Gallo deler kærligheden til jorden og lidenskaben for vin. Deres mål er at producere druer med den største respekt for miljøet, så der bruges ikke herbicider og insekticider. Den samme filosofi går igen ved fremstillingen af vinen og dermed finder de den rette balance mellem teknologi og tradition. Disse valg er naturligvis for at garantere, at vinens kvalitet altid er høj og altid af en kvalitet familien kan stå inde for.

 

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bedrevine.dk

ER DU OVER 18 ÅR?